RE: 5.5: POP3 won't accept password/logon

  • From: "Mark Fugatt" <mark@xxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 13 Feb 2003 11:46:41 -0500

 
Jared

Is their network logon name the same as the Mailbox Alias, if it is not
you must specify their credentials in the following format:

Ntdomainname\ntlogonname\mailboxalias

Mark Fugatt
MCT, MCSE, Microsoft Exchange MVP
Pentech Office Solutions Inc
Rochester, NY
Tel: 585 586 3890
Fax: 585 249 0316
www.4mcts.com
www.exchangetrainer.com
 
-----Original Message-----
From: Jared Johnson [mailto:jaredsjazz@xxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, February 13, 2003 11:38 AM
To: [ExchangeList]

http://www.MSExchange.org/


Hi all,

I have the oddest thing going on with my WNT 4.0, Exch. 5.5 POP3 server.
One of my users cannot use POP3 because it rejects his logon and/OR
password. I've checked, double checked, tripled checked and everything
is correct. But oddly it won't accept it.
After three tries it locks him out too. But, his username and password
absolutely correct. 

Anyone have any ideas?

Thanks much, Jared

__________________________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Shopping - Send Flowers for Valentine's Day
http://shopping.yahoo.com

------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------
ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org Windows Security
Resource Site: http://www.windowsecurity.com/ Windows 2000/NT Fax
Solutions: http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
mark@xxxxxxxxx To unsubscribe send a blank email to
$subst('Email.Unsub')





Other related posts: