[ell-i-developers] Re: some problemas

  • From: Eero Hakala <eero.k.hakala@xxxxxxxxx>
  • To: ell-i-developers <ell-i-developers@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 24 May 2014 13:31:29 +0300

I changed the version but they don't distribute sha-hash anymore, what is
the proper procedure for creation coos I get an error when ant is verifying
the fingerprint, this is what i am using:

echo -n password | sha1sum

(same result with shasum)


-eero-





On Sat, May 24, 2014 at 11:59 AM, Eero Hakala <eero.k.hakala@xxxxxxxxx>wrote:

> Hi! I have been configuring the ELL-i environment in my ubuntu machine and
> now I have got enough bits and pieces to that I have some reasonable error
> messages - I just wonder what is missing in my environment or should I
> build some libraries first... I get both warnings (level 1) and errors
> (level 2):
>
> In file included from ../system/stm32/src/system_init.c:25:
> ../system/stm32/inc/system_init.h:182: warning: declaration does not
> declare anything
> ../system/stm32/inc/system_init.h:188: warning: declaration does not
> declare anything
> ../system/stm32/inc/system_init.h:191: warning: declaration does not
> declare anything
> ../system/stm32/src/system_init.c: In function 'SystemInitAddrAndOnes':
> ../system/stm32/src/system_init.c:28: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_records_addr_and_ones'
> ../system/stm32/src/system_init.c:31: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_record_offset'
> ../system/stm32/src/system_init.c: In function
> 'SystemInitAddrOnesAndZeroes':
> ../system/stm32/src/system_init.c:39: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_records_addr_ones_and_zeroes'
> ../system/stm32/src/system_init.c:42: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_record_offset'
> ../system/stm32/src/system_init.c: In function 'SystemInitData16Only':
> ../system/stm32/src/system_init.c:52: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_records_data16_only'
> ../system/stm32/src/system_init.c:54: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_record_address16'
> ../system/stm32/src/system_init.c: In function
> 'SystemInitData16WithOffsets':
> ../system/stm32/src/system_init.c:62: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_records_data16_only'
> ../system/stm32/src/system_init.c:63: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_records_register_offsets'
> ../system/stm32/src/system_init.c:65: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_record_address16'
> ../system/stm32/src/system_init.c: In function 'SystemInitData32Only':
> ../system/stm32/src/system_init.c:72: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_records_data32_only'
> ../system/stm32/src/system_init.c:74: error: 'SystemInitRecordArray' has
> no member named 'init_record_address32'
> make[2]: *** [system_init.o] Error 1
> make[2]: Leaving directory `/home/eero/Ell-i/Runtime/stm32/build'
>
> make[1]: *** [../variants/ellduino/libstm32f0.a] Error 2
> make[1]: Leaving directory `/home/eero/Ell-i/Runtime/stm32/build'
> make: *** [all] Error 2
>
>
>
>

Other related posts: