[duxhelp] Re: embosser settings

  • From: "George Bell" <george@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <duxhelp@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 4 Jan 2007 14:44:08 -0000

David,
 
Looks like there's a gremlin messing up embosser settings.
I believe Peter is now on to it, so we'll await news.
 
Given that Templates are stored in \\\Program Files\dbt
10.6\templates, I thought they were common to all.  I'm sure
Peter will advise.
 
George.

________________________________

From: duxhelp-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:duxhelp-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of David
Spybey
Sent: 04 January 2007 14:26
To: duxhelp@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [duxhelp] Re: embosser settings



George

Initially 'All users' had not been set but it has now and
the problem remains. There is a difference in that the
embosser is coming up but the page and line lengths are not
being saved. 

Any more suggestions. 

 

Is there any way of making the default templates the same
for all users or is that something that has to be set by
each user?

 

David

________________________________

From: duxhelp-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:duxhelp-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of George
Bell
Sent: 04 January 2007 14:12
To: duxhelp@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [duxhelp] Re: embosser settings

 

Hi David,

 

Is it possible you might have missed the following setting?

 

George.

 

 



-----Original Message-----
From: duxhelp-bounce@xxxxxxxxxxxxx [
mailto:duxhelp-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of David
Spybey
Sent: 04 January 2007 14:05
To: duxhelp@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [duxhelp] Re: embosser settings

Following up on Christian's comments. I am finding that the
embosser
settings I make are not sticking and are lost each time I
exit the
software.
I had not noticed the problem initially but I have just been
in and out
of DBT SR1 several times and the embosser set up is not
remaining at
all.

On the same theme using 10.6 but not using the SR1 version.
We have a
staff machine which people log onto as different user names.
I thought
that when I loaded 10.6 onto the machine that the embosser
settings I
created would then be there for each user, even though they
log on with
different names. This does not seem to be the case. Any
suggestions?


David Spybey
* * *
* This message is via list duxhelp at freelists.org.
* To unsubscribe, send a blank message with
*   unsubscribe
* as the subject to <duxhelp-request@xxxxxxxxxxxxx>. You may
also
* subscribe, unsubscribe, and set vacation mode and other
subscription
* options by visiting http://www.freelists.org.  The list
archive
* is also located there.
* Duxbury Systems' web site is http://www.duxburysystems.com
* * *

JPEG image

Other related posts: