[duxhelp] Re: Workstations that share an Activation installation

  • From: "Gates, Robert, A" <RGates@xxxxxxxxx>
  • To: duxhelp@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 20 Apr 2006 10:17:25 -0700

Please find the attached file in regards to the instructions below.

Thanks,

Bob

Robert A. Gates
AT/IT Coordinator

-----Original Message-----
From: duxhelp-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:duxhelp-bounce@xxxxxxxxxxxxx]
On Behalf Of Peter Sullivan
Sent: Thursday, April 20, 2006 9:36 AM
To: duxhelp@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [duxhelp] Re: Workstations that share an Activation
installation

Bob,

I develop the MSI package, so I run into these mysterious "installation
interrupted" problems quite frequently -- generally due to errors that
never
make it into the code that you wind up running.

There isn't any way I know to diagnose this sort of problem without more
information.  Fortunately, it is easy to get more information.  From a
command prompt, give the following command:

msiexec /i dbt-1006beta6.msi /L*v install.log

This will run an installation just as before, but will log some details
to a
file called install.log.  If you send that file to me after you've
clicked
the "Finish" button, then I can generally figure out what's going on.

- Peter

-----Original Message-----
From: duxhelp-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:duxhelp-bounce@xxxxxxxxxxxxx]
On
Behalf Of Gates, Robert, A
Sent: Thursday, April 20, 2006 12:22 PM
To: duxhelp@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [duxhelp] Workstations that share an Activation installation

I just attempted to install the new Beta 6 and found I can't get
installation method to work for me.  To be honest the only Beta I have
installed to date previously was Beta 1.  With Beta 1 I was able to make
the
"Workstations that share an activation" method work.  Now that I am
trying
to install in a new location with the new server image created with
msiexec
/a it starts the installation gets most of the way through and then
fails
with an installation interrupted error.  I am not sure if I am doing
something different, or if something has changed, or if I am just having
a
"stupid day" and am overlooking something.  I have tried the
instructions
over and over again.

 

I have used the DNS name and IP number of the Server with no luck.

 

Thanks,

 

Bob

 

Robert A. Gates

AT/IT Coordinator

AZ DES Rehab Services Admin

602.364.1800

     
NOTICE: This e-mail (and any attachments) may contain PRIVILEGED OR
CONFIDENTIAL information and is intended only for the use of the
specific
individual(s) to whom it is addressed.  It may contain information that
is
privileged and confidential under state and federal law.  This
information
may be used or disclosed only in accordance with law, and you may be
subject
to penalties under law for improper use or further disclosure of the
information in this e-mail and its attachments. If you have received
this
e-mail in error, please immediately notify the person named above by
reply
e-mail, and then delete the original e-mail.  Thank you. 


* * *
* This message is via list duxhelp at freelists.org.
* To unsubscribe, send a blank message with
*   unsubscribe
* as the subject to <duxhelp-request@xxxxxxxxxxxxx>. You may also
* subscribe, unsubscribe, and set vacation mode and other subscription
* options by visiting http://www.freelists.org.  The list archive
* is also located there.
* Duxbury Systems' web site is http://www.duxburysystems.com
* * *

Other related posts: