[ddots-l] Re: (No Date: Tue, 5 Oct 2010 11:00:38 -0400

Hey Dave,
Tryed that but when I opened up sonar again, it still said had the incorrect 
settings...  Do you have to shut down your computer for it to take effect in 
sonar...  Actually when I first went in to the display settings, it looked like 
it was set to that setting, but when I went in to sonar said I had the 
incorrect setting, that it needed to be 1024, but it said mine was at 768.  
Don't know what to do
  ----- Original Message ----- 
  From: Farfar Carlson 
  To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
  Sent: Tuesday, October 05, 2010 11:40 AM
  Subject: [ddots-l] Re: (No Date: Tue, 5 Oct 2010 11:00:38 -0400


  Brian,

  Then you need to set your display setting to 33%. That should do it. 

  Dave
  Created in the Audio Recording and Mixing Studios, San Jose, California


    ----- Original Message ----- 
    From: Brian Howerton 
    To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
    Sent: Tuesday, October 05, 2010 08:00
    Subject: [ddots-l] Re: (No Date: Tue, 5 Oct 2010 11:00:38 -0400


    Sorry...
    For the 33 percent one, I am seeing 768 by 1024 pixels

      ----- Original Message ----- 
      From: Brian Howerton 
      To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
      Sent: Tuesday, October 05, 2010 10:56 AM
      Subject: [ddots-l] 


            Just wanted to follow up to give you the settings that I am seeing 
in the dispaly settings for the resolution combo box...
      0 percent- 720 by 1280 pixels
      33 percent- 720 by 1280 pixels
      66 percent- 768 by 1280 pixels
      100 percent- 800 by 1280 pixels...
      Those are all the settings that I am seeing...  Any suggestions as to 
what to do?  Thanks,
      Brian

Other related posts: