[ddots-l] Re: Help, installed Sonar 4.03 and now nothing is playing.

Sorry, what do you need your credit card details for?  What are you trying to 
join?

Regards, Phil Muir

P J Muir Productions
URL:
www.philmuir.com/
----- Original Message ----- 
From: "Penny" <ashraven@xxxxxxxxxxxxxx>
To: <ddots-l@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Monday, August 01, 2005 10:48 PM
Subject: [ddots-l] Re: Help, installed Sonar 4.03 and now nothing is playing.


> Hi, unfortunately I had some trouble filling out the form with my credit 
> card details.  I'm a parent to Jeremy who's autistic.  I'm also vision 
> impaired and using a screen reader and for some reason it kept not working 
> right.
> If I could I'd be happy to email through the credit card details if somebody 
> could complete the registration for me, because I'd really like to join, 
> thanks in advance,
> 
> Penny.
> 
> 
> ----- Original Message ----- 
> From: "Phil Muir" <philmuir1@xxxxxxxxxxx>
> To: <ddots-l@xxxxxxxxxxxxx>
> Sent: Monday, August 01, 2005 6:18 PM
> Subject: [ddots-l] Re: Help, installed Sonar 4.03 and now nothing is 
> playing.
> 
> 
> > Hi Chris!!
> >
> > Well, I opened a project and moved to a MIDI track and was able to record 
> > MIDI data without any
> > issues.
> >
> > The only slight issue that I have experienced with regard to accessibility 
> > is the fact the when
> > using the Cakewalk Parametric EQ, Jaws isn't speaking properly when in 
> > that dialog.  Having said
> > that, the sliders and buttons are working fine.  It's just that Jaws isn't 
> > saying things like gain.
> > Instead, Jaws is saying "G."  That of course is the hotkey for gain.
> >
> > Also, I did notice when recording MIDI tracks to audio with my Triton and 
> > Yamaha P-50 piano module,
> > some of the audio which was playing back was dropping out.  The great 
> > thing was though, that the
> > file didn't drop out and I was able to record all 4 tracks at 24 bit 44.1.
> >
> > I must state it this point, that the project was running a ton of tracks 
> > and the CPU was hi too.
> >
> > Regards, Phil Muir
> >
> > P J Muir Productions
> > URL:
> > www.philmuir.com/
> > ----- Original Message ----- 
> > From: "Christopher Bartlett" <cwbtt@xxxxxxxxxxxxx>
> > To: "ddots-l-freelists.org" <ddots-l@xxxxxxxxxxxxx>
> > Sent: Sunday, July 31, 2005 7:06 AM
> > Subject: [ddots-l] Help, installed Sonar 4.03 and now nothing is playing.
> >
> >
> >> I just installed the Sonar Producer patches to upgrade from 4.01 to 4.02,
> >> then 4.03.  Now, when I load a project that was playing just fine, every
> >> time I hit play, JAWS reports "Return to beginning".  If I hit record on 
> >> a
> >> MIDI track, JAwS reports "Out of record">  Sonar will no longer play 
> >> either
> >> MIDI or Audio tracks.
> >>
> >> 1.  I have checked all cabling, and so far as I can see, it's correct.
> >>
> >> 2.  I checked to make sure all devices were selected, as when I 
> >> originally
> >> ran Sonar 4.03, all my MIDI devices were unselected.  I have made sure my
> >> m-audio module is selected.  there appears to be a new entry for the
> >> M-audio USB key station, which I selected as well during one my efforts 
> >> to
> >> troubleshoot the problem.
> >>
> >> 3.  I reinstalled the cCakeTalking scripts.
> >>
> >> None of these things has made any difference.  Sonar appears to be seeing
> >> my audio and MIDI hardware, but it is unable to play or record through
> >> it.  Is there some quirk about the 4.03 patch that I don't know about?
> >>
> >> Chris Bartlett
> >>
> >>
> >> ** To leave the list, click on the immediately-following link:-
> >> ** [mailto:ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
> >> ** If this link doesn't work then send a message to:
> >> ** ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx
> >> ** and in the Subject line type
> >> ** unsubscribe
> >> ** For other list commands such as vacation mode, click on the
> >> ** immediately-following link:-
> >> ** [mailto:ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
> >> ** or send a message, to
> >> ** ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq
> >>
> >>
> > ** To leave the list, click on the immediately-following link:-
> > ** [mailto:ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
> > ** If this link doesn't work then send a message to:
> > ** ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx
> > ** and in the Subject line type
> > ** unsubscribe
> > ** For other list commands such as vacation mode, click on the
> > ** immediately-following link:-
> > ** [mailto:ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
> > ** or send a message, to
> > ** ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq
> > 
> 
> ** To leave the list, click on the immediately-following link:-
> ** [mailto:ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
> ** If this link doesn't work then send a message to:
> ** ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx
> ** and in the Subject line type
> ** unsubscribe
> ** For other list commands such as vacation mode, click on the
> ** immediately-following link:-
> ** [mailto:ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
> ** or send a message, to 
> ** ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq
> 
> 
** To leave the list, click on the immediately-following link:-
** [mailto:ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
** If this link doesn't work then send a message to:
** ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx
** and in the Subject line type
** unsubscribe
** For other list commands such as vacation mode, click on the
** immediately-following link:-
** [mailto:ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
** or send a message, to 
** ddots-l-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq

Other related posts: