[ddots-l] Re: Big problem, the z3ta don't load presets

My also, and it's strange problem because few days ago everything works fine. 
When I load the z3ta the default bank is work. But when I load other preset or 
bank for example which I was buy, there is no sound and the jaws say "preset is 
---
It's strange because everything was ok.
  ----- Original Message ----- 
  From: Darren H 
  To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
  Sent: Thursday, April 30, 2009 11:18 PM
  Subject: [ddots-l] Re: Big problem, the z3ta don't load presets


  That's a real shame, because Z3TA is my favorite plugin for soft synths.

  Darren
    ----- Original Message ----- 
    From: Bryan Smart 
    To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx 
    Sent: Thursday, April 30, 2009 10:15 PM
    Subject: [ddots-l] Re: Big problem, the z3ta don't load presets


    In general, I don't suggest that people use Z3ta. It has all sorts of 
problems. 

     

    Besides what you've pointed out, if you customize instrument sounds, it 
often won't retain those customizations when you reload a project.

     

    If you'd like arpeggiated/rhythmic instrument sounds, I suggest that you 
use Rapture. There is better CT support, and there are lots of expansion packs 
available for increasing its library of sounds.

     

    Bryan

     

    From: ddots-l-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:ddots-l-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of blue wings
    Sent: Wednesday, April 29, 2009 11:19 AM
    To: ddots-l@xxxxxxxxxxxxx
    Subject: [ddots-l] Big problem, the z3ta dont load presets

     

    Hi,
    what to do? the z3ta plus dont read banks and presets,where is the problem?

Other related posts: