[bookport] Re: problem with new beta


Okay, I did as you suggested. THe only noise I heard when I re-inserted the batteries was a short beep then nothing.
----- Original Message ----- From: "ROB MEREDITH" <rmeredith@xxxxxxx>
To: <bookport@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, July 01, 2005 10:16 AM
Subject: [bookport] Re: problem with new beta



Depends on who you ask <grin >.

Actually if the unit is dead, it must come back. From what you have
said, your unit is dead. Try the following to be sure:
1. Remove the batteries.
2. Remove the flash card.
3. Insert the batteries without the flash card.

If you hear speech through your headphones, the unit is not dead.

Rob Meredith

robert.fenton@xxxxxxx 07/01/05 12:10PM >>>

Dear Rob/Larry:

I appear to be receiving inconsistent problems from the two of you.
Rob
says to return the unit whereas Larry suggests the problem may be
fixable if
I have a card reader. What should I do? Thank you.
----- Original Message ----- From: "ROB MEREDITH" <rmeredith@xxxxxxx>
To: <bookport@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, July 01, 2005 9:10 AM
Subject: [bookport] Re: problem with new beta



Robert:

The unit needs to come back to APH for repair.

robert.fenton@xxxxxxx 07/01/05 11:08AM >>>

Yes, I did remove the batteries and tried re-inserting them. In
fact,
I have tried two sets of batteries to be sure.
----- Original Message ----- From: James Jolley
To: bookport@xxxxxxxxxxxxx
Sent: Friday, July 01, 2005 1:48 AM
Subject: [bookport] Re: problem with new beta



Hi,

 I asume you removed the batteries and tried re-inserting them?

-James-
----- Original Message ----- From: robert.fenton
To: bookport@xxxxxxxxxxxxx
Sent: Friday, July 01, 2005 7:16 AM
Subject: [bookport] problem with new beta



In my earlier message, I forgot to mention that I tried the bookport reset command 2+b without success. I received no response
from
the machine. As before, any help would be gratefully received.
Thank
you.






Other related posts: