[bookport] Re: problem with new beta


This will be a warranty repair since I have had my unit for just over four weeks. Perhaps APH could simply replace the unit if it can't be fixed at its facility. Just a thought.
----- Original Message ----- From: "PAMELA RADER" <PRADER@xxxxxxx>
To: <bookport@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, July 01, 2005 11:31 AM
Subject: [bookport] Re: problem with new beta



It varries; if we can fix it here, it'll be back out to you within a day
or so. However, if it is truly dead and we can't revive it, then it'll
have to go onto our Repair Center and it could take 2 to 4 weeks,
depending on their load. There's no way to know how long.





Pamela Rader, TECHNICAL SUPPORT
American Printing House For The Blind
1839 Frankfort Ave.
Louisville, KY  40206

PHONE:  1-800-223-1839, Ext. 307


robert.fenton@xxxxxxx 07/01/05 01:22PM >>>

What kind of turn around time can I expect to have the unit returned to
me?
I plan to take vacation two weeks from now and I would like to have a
functioning machine. I can mail the unit as soon as tomorrow, (not
today
since we have our national holiday). THank you.
----- Original Message ----- From: "LARRY SKUTCHAN" <lskutchan@xxxxxxx>
To: <bookport@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, July 01, 2005 10:16 AM
Subject: [bookport] Re: problem with new beta



Sorry, I was wrong: I missed the fact that your unit was not speaking
at
all. As bad as it is, it looks like you will need to return the
unit.


robert.fenton@xxxxxxx Friday, July 01, 2005 12:10:39 PM >>>

Dear Rob/Larry:

I appear to be receiving inconsistent problems from the two of you.
Rob
says to return the unit whereas Larry suggests the problem may be
fixable if
I have a card reader. What should I do? Thank you.
----- Original Message ----- From: "ROB MEREDITH" <rmeredith@xxxxxxx>
To: <bookport@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, July 01, 2005 9:10 AM
Subject: [bookport] Re: problem with new beta



Robert:

The unit needs to come back to APH for repair.

robert.fenton@xxxxxxx 07/01/05 11:08AM >>>

Yes, I did remove the batteries and tried re-inserting them. In
fact,
I have tried two sets of batteries to be sure.
----- Original Message ----- From: James Jolley
To: bookport@xxxxxxxxxxxxx
Sent: Friday, July 01, 2005 1:48 AM
Subject: [bookport] Re: problem with new beta



Hi,

 I asume you removed the batteries and tried re-inserting them?

-James-
----- Original Message ----- From: robert.fenton
To: bookport@xxxxxxxxxxxxx
Sent: Friday, July 01, 2005 7:16 AM
Subject: [bookport] problem with new beta



In my earlier message, I forgot to mention that I tried the bookport reset command 2+b without success. I received no response
from
the machine. As before, any help would be gratefully received.
Thank
you.









Other related posts: