[blindreplay] Re: Streams Not Recording In Full

  • From: <petrakigianos-giasou@xxxxxxxxx>
  • To: blindreplay@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 26 Mar 2007 06:44:39 -0700 (PDT)

I will test it for you. Tell me the start and end times and day
you are recording the station. Provide the stream URL again.

I know to add 3 hours as you are in Pacific time zone.

Petro   

--- pamdrake <pamdrake@xxxxxxxxxxxxx> wrote:

> Hello, Petro And All  I have a very strange problem with some
> recordings
> using the audio capture method.  I wrote about this briefly in
> my message
> on results of my recording of Petro's stream from Greece.
> 
> Streams from the one url of KAAM.com don't record in full. 
> The activity log
> shows they are recorded, but the actual recording lasts about
> five minutes
> before it ends.  This happened with one stream from WMKV, but
> they may be
> having connection problems.  
> 
> When I look in the activity log it appears that the stream has
> recorded for
> the full time allotted, but only the first five or so minutes
> are heard.
> This is very puzzling.  
> 
> This has happened several times both when choosing the
> scheduled and the
> record now options.  
> 
> I have not yet gone to the archives to find the other streams
> mentioned.  I
> wonder if this would make a difference.  
> 
> 
> The problem occurs at the following url:
>
<http://www.replay-video.com/user/redirect_station.php?id=1058&format=WMP>
>  
> 
> Has anyone noticed this problem?  
> 
> Thanks in advance for any suggestions or help
> 
> Pam
> 
> .
> 
> --
> To unsubscribe: e-mail blindreplay-request@xxxxxxxxxxxxx with
> unsubscribe in subject
> To contact list owner: e-mail blindreplay-admins@xxxxxxxxxxxxx
> 

--
To unsubscribe: e-mail blindreplay-request@xxxxxxxxxxxxx with unsubscribe in 
subject
To contact list owner: e-mail blindreplay-admins@xxxxxxxxxxxxx

Other related posts: