[blindreplay] Re: Need Vista Testers To Check This Issue Solution Found

  • From: "Petro T. Giannakopoulos" <petrogia@xxxxxxxxx>
  • To: <blindreplay@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 5 Jun 2010 14:31:54 -0400

While testing Replay Music 3.95/97 here just a few minutes after posting my question on testers needed I said to myself could it be my Internet Explorer 8 Pop Up Blocker? This is not a joke. Turns out the Pop Up blocker needs to be set to OFF and I always have it set to ON. The Replay Music open website website now is visible in living color. Simply amazing experience with this one. Still want to hear from the testers.



----- Original Message ----- From: "Petro T. Giannakopoulos" <petrogia@xxxxxxxxx>
To: <blindreplay@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Saturday, June 05, 2010 2:16 PM
Subject: [blindreplay] Need Vista Testers To Check This Issue


You must have Vista Operating System. Run Replay AV 8, preferably a later version), Go to the tools menu bar and choose Replay Media Guide. See if the Media Guide works for you within Internet Explorer 8 browser. For me the page is invisible. Is it for you?

Replay Music 3 (newer version), choose the start recording button, dialog box appears, Choose the bottom option near the end of the dialog box, open browser or whatever it is, this will open your browser to a website. Is the website invisible or working correctly for you?

For me its invisible. I have my UAC User account Control set to ON.

Feedback is greatly appreciated. Thank you for your time and efforts. I am using the latest JAWS 11 with Vista Home Premium.
--
To unsubscribe: e-mail blindreplay-request@xxxxxxxxxxxxx with unsubscribe in subject To contact list owner: e-mail blindreplay-admins@xxxxxxxxxxxxx

--
To unsubscribe: e-mail blindreplay-request@xxxxxxxxxxxxx with unsubscribe in 
subject
To contact list owner: e-mail blindreplay-admins@xxxxxxxxxxxxx

Other related posts: