[bct] Re: Attachment question

  • From: "Rick Harmon" <rickharmon@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: <blindcooltech@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 24 Mar 2006 11:31:22 -0500

MessageHi,

Are they running AVG?  That happens on most of my mail I get and have been told 
its something about AVG but I've never been able to fix the problem.

Rick


=======

Contact Information:

Skype ID: rharmon928
MSN ID: rharmon928@xxxxxxxxxxx
Email: rickharmon@xxxxxxxxxxxxx
Phone: 330-724-6093
Location: Akron, Ohio USA


"The chief handicap of the blind is not blindness, but the attitude of seeing 
people towards them."
- Helen Keller, 1925



  ----- Original Message ----- 
  From: Neal Ewers 
  To: Bct 
  Sent: Friday, March 24, 2006 9:12 AM
  Subject: [bct] Attachment question


  Hi all.  Someone wrote me off line to say that all their BCT mail seemed to 
have an attachment, but when they tried to access it, there was really no 
attachment there.  I do not have this problem, but I wonder if anyone else 
does.  I occasionally get attachments because some people's email attaches 
signatures, etc., but this person gets them with every message.  Does anyone 
else have this problem?  Thanks.

  Neal Ewers
  Ravenswood Productions
  Local phone:  608-277-1995
  Toll Free:  888-544-8332
  Email:  neal.ewers@xxxxxxxxxxxxxx
  http://www.ravenswood.org



------------------------------------------------------------------------------


  No virus found in this incoming message.
  Checked by AVG Free Edition.
  Version: 7.1.385 / Virus Database: 268.3.1/291 - Release Date: 3/24/2006

Other related posts: