RE: Sound Problem

  • From: "Scott Spaulding" <spaulding.scott@xxxxxxxxx>
  • To: <blindcasting@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 27 Sep 2006 22:28:50 -0400

I have had similar problems recently, except my problems seemed to be on the
gcast side, I think. I think gcast has changed their compression or
something, which has messed things up.

   _____  

From: blindcasting-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:blindcasting-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Kerri Regan
Sent: Wednesday, September 27, 2006 7:33 PM
To: blindcasting@xxxxxxxxxxxxx
Subject: Sound Problem


Hi there all, I'm having a bit of a problem and was hoping someone could
help. I use GCast to publish my podcasts and Wavepad to make and edit
recordings. I published a new cast the other day. When I played it from the
GCast site it sounded fine, but friends who've downloaded it tell me it
sounds all high and chipmunky. I'm not sure what's going on. Could this be a
problem with my sampling rate or is someone's computer acting weird. To hear
the cast for yourself go to HYPERLINK
"http://www.gcast.com/u/krisme"http://www.gcast.com/u/krisme You can also
find an XML feed there to add to your podcatcher. Hope someone can help me
out with this. Thanks in advance!! 
Kerri, of the Kerri Live from Everywhere podcast


--
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.405 / Virus Database: 268.12.8/455 - Release Date: 9/22/2006



-- 
No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.405 / Virus Database: 268.12.8/455 - Release Date: 9/22/2006
 

Other related posts: