[access-uk] Re: Turkish characters rather than funny ones?

Hi Ali,

I think that when you're on a message in Outlook you need to choose Turkish 
from View/Encoding.

Hope that helps,

Amro
----- Original Message ----- 
From: "Ali" <alpot@xxxxxxxxxxxxxxxx>
To: <access-uk@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Wednesday, February 21, 2007 7:14 AM
Subject: [access-uk] Turkish characters rather than funny ones?


> Hi,
> Before formatting my hard drive, I could get all Turkish characters
> displayed and read fine, but, now, instead of getting the actual 
> characters,
> I get them replaced with some funny symbols, signs etc.  I have the 
> windows
> set to display Turkish as one of the languages from the regional and
> language options.  However, it is particularly annoying in outlook.  Does
> anyone know where I can get this rectified please?
>
> Using office 2003, including outlook 2003, XP home sp2, jaws 7.0.
>
>
> -----------
>
> Thank you.
>
> Ali
>
>
> ** To leave the list, click on the immediately-following link:-
> ** [mailto:access-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
> ** If this link doesn't work then send a message to:
> ** access-uk-request@xxxxxxxxxxxxx
> ** and in the Subject line type
> ** unsubscribe
> ** For other list commands such as vacation mode, click on the
> ** immediately-following link:-
> ** [mailto:access-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
> ** or send a message, to
> ** access-uk-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq
>
> 

** To leave the list, click on the immediately-following link:-
** [mailto:access-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
** If this link doesn't work then send a message to:
** access-uk-request@xxxxxxxxxxxxx
** and in the Subject line type
** unsubscribe
** For other list commands such as vacation mode, click on the
** immediately-following link:-
** [mailto:access-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
** or send a message, to
** access-uk-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq

Other related posts: